Lilli och Sussi!



Idag har varit en sådan där underbar dag som man vill ha, vi har gått omkring och myst i Karlskrona. Var där från 12-19. Käkade lunch, kollade på folk, såg lilli o sussi med! Alva och Lucas rockade loss!

Idag vann vi 2 biljetter till circus, så i morgon blir det circus Bracil jack, ska bli kul! Det är jag o de två större som ska gå.

Nej nu tar vi snart kväll, lägger och väntar på en ännu bra dag :)


Massor med krama/Cissi

Bebben går!!

Nu har vår lille bebis Amanda börjat gå! få små söta steg går hon :)
13 ½ mån gammal.....

Annars så flyter livet på, vi njuter av livet. Myser äter glass och sopar med kvasten. Snart börjar allvaret!
Barnen på förskolan, Jag börjar i skolan o Macke börjar jobbar heltid. Alva ocka börja på ny avdelning och Amanda ska börja första gången. Lucas går sista året på förskolan.

Har varit i karskrona o shoppat födelsdagspresenter till kusinen som fyller 1 år o till gamla Macke som blir 35 år.
Alva och Lucas ska sova hos farmor o farfar idag, de älskar att vara där o bli ompysslade. Macke o jag är hemma i husvagnen och ska mysa med vår lilla bebis som är stor nu. Som tur är så ska vi snart lukta bebis igen, dock inte från min mage..... barnen ska få en kusin till med, så snart har de 3. Fast den bebisen ska bo på nya zeland, eller dumma zeland som storebror säger.


Kram
/Cissi

Liten läges rapport....

Jag ska börja plugga! Jag ska bli förskolelärare! Jag börjar den 31 Aug i växjö. Blir till att pendla.... men det ska nog gå bra! Det blir långa dagar för mig vid skolan så Macke får ta mycket ansvar hemma. Vi tänkte vi skulle göra upp ett schema, så vi får egen tid, tid till familjen, och tid bara han och jag, sen ska det städas, handlas och tvättas osv....  Kul att börja plugga ska det bli iallafall! Utbildningen är 3½ år.... 
  Med oss är det bara bra iallafall!! Vi njuter med familjen och allt är kanon!

Vackert vid skönstaviks camping


Lilla Amanda 13 mån vid vattnet.

Lucas halv 6 (som han säger) supernöjd över slottbygget.


Alva snart 4 år med sni långa lugg....

RSS 2.0