Byter blogg!

Byter blogg till http://mittliv-mittliv.blogspot.com/

Välkommen!!

/Cissi

Universitetet

Hej hej....

Sitter på bibblan på universitetet, börjar om 1 timme, men har lite att läsa inför ett seminarium i eftm, därför skriver jag här.... ;)
Känns tufft att gå skolan, mycket mer att göra med skolan än vad jag räknat med.... hoppas det blir bättre sen. Syrran har lovat att hjälpa mig med svenskan, ja svenska när man ska bli förskolelärare! Men men snart är dte färdigt med.

Skönt med helg iallafall, ska plocka ner förtält och fixa o dona, så den här helgen blir nog lagom stressad, 2 barnkalas på söndag med.... yippie, blir inte alls stressigt! Men barnen har ju kul iallafall!

Ha det!

/Cissi

På väg upp....

Nu är jag på väg upp till Växjö. Jag börjar 13 men måste ta bussen vid 8.15... känns ju kul....
Men det är en massa kalas så det behövs lite presenter till de. 2 barnkalas på Söndag!

Har läst en bok på vägen upp, eller ja en bok, ca 20 sidor om sokrates eller vad han hette. Var ju inte jättekul!!

Smidigt att ha dator på bussen. Men det går bra att åka buss men såå kul är det ju inte, känner mig kissnödig med, hoppsan ;)

Fick en härlig kommentar igår angående mina vackra barn =) "kan man ha dig till donatormorsa så man kan få så vackra barn?" Ha, den var ju ny!

Både Lucas o Alva blev klippta igår av Linda o "tore" som jag kallar h*n. Blev bra som vanligt!!




Ha det!

/Cissi

Bråttom!

Nu är dte mycket! Macke kom på att han skulle vara tidig idag på jobbet, så upp med de stackars barnen, klä på snabbt som ögat, borsta lite och iväg på cykel, Kom på att min cykel står kvar hoss Anne pga av någa omständigheter ;) så det vara bara att gå så snabbt man kan med vagnen.
Alva fick inbjudan till kalas idag, är lite allergisk när man lägger inbjudan i facket så att de andra barnen ser att de inte är bjudna, fy, jag blir såå ledsen av sådant! Jag gick in direkt till personalen och bad om addresser så ska vi skicka, för det säger att man ska lägga till alla, eller skicka. Bra tycker jag! Fats de har inte varit jätte tydliga med detta, tydligen. Alva blev iallafall jätteglad, o Lucas blev avundsjuk, allt i sin ordning!

Nej nu ska jag fixa böcker, maila lärare. Får åka buss, men vad gör det?! I eftermiddag är det kliipdax för Lucas och mys med barnen på eftermiddagen. Ska tydligen bli fint väder idag!

/Cissi

RSS 2.0