Valborg....

Ja idag är det valborg. Jag kommer ihåg precis för 1 år sedan, då var vi på Ivön o campade. Det var premiär för oss, både för oss och för vår husvagn. jag var höggravid, o värk i hela kroppen. Campingen var hemsk. ALDRIG mer jag åker dit! Det var som en sekt. De träffades och var som en stor tajt familj, alla hjälptes åt, visst inget fel, men det var så konstigt allt.... Man fick ta av sig skorna när man skulle kissa t ex. Men men.... Här är det bättre i allafall!
  Macke föräldrar och deras vänner ska komma hit idag och campa med deras husvagnar i 2 dagar, Barnen älskar verkligen sin Farmor ocg Farfar och ser fram emot detta jätte mycket! Och vi med förståss! Så ikväll blir det grillat och hemgjord potatissallad, ska bli såå gott!
Amanda sover förmiddag nu och barnen är o leker. Macke är hos grannen och jag sitter här och ta det lugnt. Ja det är skönt när livet kan vara underbart ibland!


Här är en bild tagen i början av April. Det är badplatsen.


/Cissi

Nu sover de små....

Ja nu sover de små! De var verkligen svår somnade idag, alla 3!
Men nu sitter jag här och ta det lugnt och kan andas ut efter denna dag. Har varit en rätt så jobbig med dag med mycket tvätt, plånbok som tappats (polisen ringde, jag märkte det inte äns!), massa trots och så lite värme på det. Det var 25 grader i skuggan vid huset idag! den 29 April! Helt sjukt!
Jag har varit på mitt gamla ställe där jag jobbade på förskolan o hälsat på en snabbis idag. Barnen flockade sig runt Amanda o vi pratade om tänder och tandfeér. Jag längtar tillbaka dit, helt underbar personal och barn! Jag trvides hur bra som helst där!
Idag har jag äntligen laddat över bilderna från vår camera!
Här kommer lite bilder!

Här är en bild på vår husvagn med förtältet.


Fina bilder på barnen....




/Cissi

Sovit.....

Ja, tror det eller ej, jag har sovit inatt.... Kanske bara vaknat 4 gånger! Macke fick gå upp o göra välling till Amanda när hon vaknade. I morse när jag vaknade låg det 2 barn mer i sängen än när jag somnade.... hm.... Men jag hade alltså inte äns vaknat när de kom ner. Måste nog höra med Macke hur hans natt varit....
  Igår var Annika och Sara här, dte var super trevligt! Faktiskt kanske 1 gången jag gör det sedan Amanda kom till världen. Jag har aldrig tid med något! Efter kyrkans barntimme hämtade jag även Majken, Alva o hon lekte super som vanligt. Lucas lekte med 3 grannpojkar. Sen kom Anne för att hämta och då blev det lite kaffe till. Sen var det dax för middag, det blev lasagne. Den var hemskt god! Jag hade cheddarost i ostsåsen o en massa oergano o cremefraiche i kötffärssåsen.  Grannpojkens mamma kom ner o drack lite kaffe medans jag gjorde det, sen var det dax o leta efter barnen. Vi trodde att de var utanför, men inte. De var uppe hos en annan granne. Det märks att de är stora nu!
Efter maten åkte vi upp till Farmor o Farfar o fikade. O sen var den dagen slut!
Idag är dte utvecklingsamtal med Alva. Barnen ska vara hos Farmor o Farfar under tiden. Tror även att det blir kyrkis i Ronneby idag med.
Lite bilder från igår....


Amanda i sin älskade gunga


Alva slutade med napp dagen efter sin 2 årsdag  oktober ,men det är kul att leka bebbe ibland tycker hon :=
Men visst är hon söt!!

Bilder på storebror blev det inga, tyvärr.
nu väntar tvätten o moppen på mig!

/Cissi

Hemma igen....

Ja nu är vi hemma i huset igen. Lucas och Alva är på förskolan nu, Amanda o jag är hemma o städar.
Helgen i husvagnen har varit underbar! Varm o skönt väder. Och vi har sådan tur med grannar! Våra närmsta grannar, alla 3 vid husvagnen är vänner, o de är supertrevliga! Vi sitter o fika med de på dagarna och på kvällen sitter vi och prata o ha de trevligt. Alla utan 1 är pensionärer. De är så roliga att man blir tårögd av skratt ibland.
Nedan är en bild när vi äter frukost utanför vår hsuvagn.






Här är bild tagen vid lekparken som ligger 50 meter från vår husvagn. Om ni kolalr i vänstra hörnet där uppe så ser ni badplatsen.



Nej nu ska jag fixa lite till här hemma, skala lite potatis osv. Amanda har somnat i sin vagn precis nu. I eftermiddag kommer Sara med Liam och Annika med Leo o fika o skvallra. Ska bli trevligt! De stora barnen ska till kyrkans barntimme. Efter det ska jag passa Majken en stund.

Ha det!
/Cissi

Underbart!!



I morse åkte Lucas o Macke till simskolan, jag stannade kvar med tjejerna i husvagnen. Efter en stund gick vi till citygross o handlade en tårta till Macke för dte är hans namnsdag idag. Vi köpte lite frallor med. Sen fikadevi på dte när Lucas o Macke kom hit igen. Vädret har varit sååå underbart idag! Barnen är så underbara när vi är här, sover bra om nätterna med, leker såå bra!
Nej detta är livet.... kanske nämt det förrut ;)


Imorgon är det loppis, barnkalas, gräsklippning, tvättning som gäller sen kör vi in till campingen igen.

/Cissi



Avslutar med en bild på Amanda med sitt vrålåk. Kortet är taget i Mars.

Vi drar igen....



Ja nu åker vi till husvagnen snart igen, ska bli underbart!! Vädret ska ju bli kanon denna helg med.
Macke ska försöka sluta lite tidigare idag o sen ska vi till mamma där Macke ska sätta på hennes sommardäck. Vis ak även äta där med. ¨Så skönt! Det är ju inte varje dag man blir bjuden på middag nu för tiden.... Men men 3 barn och så vi, det blir mycket, men dte är verkligen skönt att slippa laga middag ibland, o barnen älskar det. Det är verkligen skillnad på allt destu fler barn man har, ju fler barn vi fått, desto mindre inbjudningar, men så är dte för alla (hoppas jag ;), så det inte är vårt sällskap det är fel på.)

Nej nu ska jag packa, förbereda lunchen, hänga tvätt hämta barnen osv, allt på 50 min, livet är så rofyllt ;)

/Cissi

Mycket att städa.....

Ja när man är i husvagnen hela tiden och gömmer sig för alla saker man bör göra i huset så blir dte mycket att städa. Men när dte är riktigt stökigt och man städar så blir det ju på något sätt ännu finare! Jag har städat och fixat på hela övervåningen idag. Det är 3 rum och en toa. Och det är inte vilka 3 rum som helst utan det är barnens rum..... hu!
Sen har vi 1 matrum, 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 hall och en "entré"  och 1 kök i botten plan. Sen en källare med stort badrum, tv rum och tvättstuga i källaren, så det är MYCKET att städa! Jag skulle vija att barnen tyckte det var mer kul att städa, men de slänger sina saker överallt... men men tur att de har en supermorsa som plockar och plockar.

Idag fick Lucas inbjudningskort till kalas på Söndag, Kul! Ikväll ska vi på fotboll kl: 17. Och imorgon åker vi till husvagnen och stannar där till på Söndag. Ska bli skönt!
Barnen är hos sin Farmor o Farfar nu så jag kan röja ordentligt! De älskar att vara där! De skulle få pannkakor till lunch och spaggeti o köttfärssås till middag, kan inte bli bättre ju =) ! Barnens favoritmat båda två!

Nej nu måste jag börja röja igen! Ha en undrebar tvätt att hänga upp och en massa saker i trappan som väntat läänge på att få komma upp till övervåningen!

/Cissi

läkarbesök, Ullared och camping.



Amanda vägde 9520 g och var 70, 5 lång, allt var bara bra! Alva var 100 cm lång och vägde 15,1, Lucas 113 cm lång och vägde 23,2 kg. Mina fin fina barn!



I

i går var jag i Ullared med mamma och Annika. Vi hade dte jätte roligt!! Jag skrattade så att jag nästan grät! Åt vilket skämt kan jag inte skriva pga av min syster (snyggt Annika!) Det blev i alla fall en massa fynd så klart!


Efter ullareds turen så åkte jag in till resten av familjen, o här är vi fortfarande! Och njuter som bara den!!!!
Imorgon är det loppis i brunnsparken och sedan upp till Macke Farmors hus i persmåla. Och sen hemm till verkligheten med tvätt och dammsugning som vanligt!

Kram
/Cissi

Bilder från en underbar dag igår!

Annika, Hugo och rasmus kom på besök igår. Det var jätte mysigt!
Vi kom precis hem från husvagnen, Macke åkte vid 6:30 till jobbet. kl 1 idag är det läkarbesök med Amanda. Lucas och Alva får följa med idag. Och imorgon är dte Ullared som gäller! Jag Annika o Mamma ska dit. Ska bli superkul!

Här är lite bilder!!


                      Lucas Alva Amanda och jag vid skönstavik.

Ha det bra!/Cissi

Livet är toppen!

Igår så flydde vi vårt hem igen, efter bara 1 natt hemma. Vid 18:30 så var vi här igen, vid vår husvagn. Känns skönt att slappa och slippa all stress. Igår var det en massa barn hos oss hela eftermiddagen så jag fick ingentting gjort, men Lucas och Alva hade det kul iallafall, dte är ju huvudsaken. Vi var även och åt en mjukglass med Annika Rasmus och Hugo på torget. En gammal klasskompis var även där med sin pojk som är lika gammal som Hugo och Amanda, hade aldrig träffat honom, han var hur söt som helst!
I eftermiddag så kommer Annika och Hugo hit. Kanske pappa besöker och kanske även Farfar Lennart. Livet känns underbart när man kan vara här och varva ner!  Barnen är underbara, de älskar med att vara här!
Vi ska nog sova här inatt med. Macke jobbar till 18 idag.

/Cissi


Varit i Persmåla och påskmiddag hos mamma....



Idag har vi varit i Persmåla i Mackes Farmors hus. Hon gick bort i dec och nu ska huset gå igenom och delas upp med saker. Det var en hel del fina saker, och en massa minnen med. Lucas o Alva hade tjatat att få gå till Arvid o Hjalmar o leka, o de sprang dit efter 10 min i farmorns hus, de bor grannar. Och där stannade de, fick fika och mat. De stannade tills vi skämdes :) TACK jennie och Sven! Det var INTE meningen att de skulle vara hos er såå länge! Tack tack! 
Vi var där från 10 till 17:30, så när vi kom hem var det sill o potatis som gällde. Jag o Alav gick en promenad till citygross handlade lite och sen var dte dax att sova. Och nu sitter Macke o jag här o ha

Fin dag....



Idag har det avrit en finfin dag! Kanske lite blåsigt men sol iallafall! Vi varit på middag hos Mamma idag. Det var påskbuffé och ostkaka till efterrätt. Vi var även och gick en promenad. När jag var ute o gick så passade Macke Lucas och Alva på att basta hos mamma. Det var första gången för Alva men Lucas har gjort dte på simskolan. De älskade dte alla 3 :)
Ikväll så var vi nere vid lekparken och lekte, Barnen har hittat nya kompisar som de leker mycket med. De ska också bo här på säsong.
Nej nu ska jag och Macke umgås!



/Cissi

Ännu en dag på campingen....

Macke har mått dåligt idag så idag har barnen och jag varit en hel del själva, eller själva o själva.... Mormor och morfar var här på besök på dagen och seanre på kvällen Farmor och Farfar. Vi var även en snabbis på coop och handlande lite blöjor o annat... och ett par sandaler till mina onda fötter som jag fått så förbaskat ont i igen. Blir tokig av mina fötter!
  Vädret har varit helt underbart idag!  Det är så skönt när våren är här! Äntligen!
Imorgon är dte påskmiddag hos mamma som gäller.

/Cissi

Påsk o uppe med tuppen!

Eller  ja, redan innan. Amanda vaknade 6:10 med ett stort leende. Alla har sovit gott o nu ska vi börja med fruksoten strax....

Idag ska det visst bli fint väder, vi får väl se.... Nej nu ska jag klä på den minste, här i förtältet är det KALLT!
Glad påsk!

/Cissi

Lediga!!


Mina älsklingar!!


I onsdags kväll så åkte Macke in till vår kära husvagn för att få till förtältet och golvet. resten av vår kära familj stannade hemma.
Och idag gick jag och Amand aupp vid 6 hängde upp tvätt och la in en till, packade en massa kläder tömde diskmaskin.
Sen vaknade Lucas och Alva o åt frukost. Det var fest på förskolan idag och Alva skulle vara påskkärring. Efter jag o Amanda lämnat barnen så åkte vi ner till stan handlade en massa kattmat och blomjord, hem o plantera blommor och fö katterna oc packa in allt i bilen. Hämta barnen på förskolan ner till maxi o hämta påskägg som de delade ut till alla påskkärringar sen äntligen! In  till husvagnen! Där väntade Farmor o Farfar med pappa med Kaffe och läsk till barnen.
Vi fixade lite här i husvagnen sen gick vi till citygross o handlade lite. Och ikväll gick vi en promenad efter första grillningen i år. Det är toppen att vara här! En massa barn och nya kopmpisar till barnen!

/Cissi

Ska till husvagnen....

Pratade precis med Macke, vi ska sova i husvagnen ikväll så barnen blir lediga imorgon men på Torsdag ska de dti för då är det påskfest där.
Så jag har apckat och skrivit packlista här på förmiddagen, städat, hängt in tvätt och tvättat och en massa annat kul


Nej nu ska jag gå och hämta barnen, Amanda ligger och sover i vagnen utanför så hon får hänga med sovandes....
/Cissi

"God morgon"

Inatt vaknade Amanda med feber och ville ha välling vid 01 tiden.... Hon fick välling och en supp, sen var hon blev hon feberfri och hur pigg som helst! i 2 timmar var hon vaken och pratade, visst gulligt, men inte mitt inatten. Känner mig helt slut idag! febern är i allafall borta, skönt det!
Lucas sover fortfarande, kan inte väcka honom! Vi får väl bli lute sena till förskolan idag, det gör inget.
Alva sitter och titta på bolibompa och Amanda sitter och är överlycklig!

En liten bild på mina älsklingar!
Alva 3 ½, Amanda 9½ mån och Lucas 5 år.
Nej nu måste jag försöka väcka min mini tonåring!

Första gången....

Tänkte ajg skulle göra som så många andra... blogga. Kan kännas rätt så skönt att skriva av sig. Skrev ju dagbok på nätet efter min Lovisa dog, och det hjälpte lite....
Idag har baranen varit på förskolan. Vi gick dit, det var så skönt att gå o prata med mina underbara små barn!
Lucas ville dock inte att jag skulle gå idag, han ville, om han fått bestämt, säkert haft 100 kramar! Alva var lättlämnad idag, hon brukar inte vilja men det gick bra idag som sagt....
Amanda somnade på vägen hem och jag passade på att svabba golv och dammsuga. Skrev shoppinglista hem och en till husvagnen. Sen fick Amanda lite gröt och sen iväg till LIDL och shoppa lite. Hämta barnen och fixa lunch, fick bli varmkorv i bröd idag.... Men de var glada för det! Efter det gick vi iväg till kyrkans barntimme. Jag och kompisen Annika gick en trevlig runda sen hem och fortsätta prata, så trvligt så!!
Idag var dte meningen att jag skulle gått på MeandI party hos Anne men jag tyckte att Amanda var lite varm, och ja... 39,6 när jag tempade..... Så det blev inget, men barnen och Macke åkte in till Husvagnen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0